The Ultimate Cheat Sheet on Filme porno

Cele mai bune Recomandari despre Cuplu pentru dvs. si Sotul dvs.

Concretati-va daruirea unul fata de celalalt cu de incredere relatie sfaturi relatie conjugala experti si real cupluri se bazeaza pe.

Daca localizarea sufletului tau pereche o data simtit ca aspra drum, pregateste-te pentru realitate a exact cum sa faci o conexiune sa dureze. Asta pentru ca parteneriatele pot fi complicate, neplacute, precum si uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea din fericire este ca merita de obicei total merita efortul.

Dvs. si, de asemenea, partenerul cu siguranta implica ca acele mici negre care ar putea altfel devin ceva mai rau poate fi rezolvat intr-o etapa timpurie. Daca doriti sa Vizitați această pagină stiti cum sa comunicati mult mai bine, puteti ar putea cum ar fi sa recenzie top 3 idei despre interactiunea cu companion.

la fel merita sa ne amintim ca interactiunea nu doar inseamna ai capacitatea de a-ti face propriul tau factor bine, totusi descoperire sa asculti ceea ce spune partenerul dvs. sustine de asemenea. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand vorbesti unul cu celalalt. Nu pur si simplu asteptati cautati vorbiti, dar cu adevarat asculta la ceea ce pretind. Repetati ceea ce ei spun inapoi. Si, de asemenea, solicitati sa clarificati lucruri - nu constant crezi ca stii ceea ce sugereaza prompt.

Disputa

Oameni de obicei ganditi-va spunand ca inerent rau, dar daca nu exista niciun conflict in parteneriat, exista o sansa mare cineva retine ceva . Distinctii intre tu si, de asemenea, companion sunt practic inevitabil - conteaza exact cum cum trateti acele distinctii. In unele cazuri, este o situatie de incercare de a argumenta mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” start care se concentreaza pe sentimentele tale atacand insotitorul - deci, „Sunt atat de consternat ca ai uitat aniversarea”, mai degraba decat 'exact cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat chiar n-ai facut-o chiar obtine un card! '. Incercati sa evitati lasand puncte scoateti din control: nu revendica lucruri de care iti pare rau mai tarziu sau pur si simplu meserie insulte. Si, de asemenea, fii pregatit sa fii flexibil: este numai cand ambii parteneri sunt de acord sa lase sa renunte la nevoia lor de a „castiga” argumentul ca poate de fapt sfarsit.

Dedicatipe

In un termen lung relatie, dedicare indica acceptand ​​sa sa se ocupe probleme impreuna, planificand viitor impreuna precum si clarificare si, de asemenea, securizand limitele pe care le ai ati convenit. Acest lucru necesita determinare precum si munca grea - totusi beneficii sunt mai mari decat merita. Pe langa pe termen scurt, acesta poate suplimentar implica dedicare de la moment pana la moment. Chiar daca merge pe o initiala zi cu cineva, este este necesar tu ai capacitatea de a oferi lucruri complet atentie precum si arata dobanda spre deosebire de intrebare ce altceva ai putea face sau lasand mintea obtine intunecat cu dubii.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire sexuala. indica a fi atras la fiecare altele diferite. stimuleaza care va face relatia se simte interesant si, de asemenea, unic.

Philios. Acest lucru inseamna prietenie. Este senzatia de intelegere unii pe altii, placandu-se compania precum si de fapt partajat pasiuni.

Agape. Acest lucru sugereaza sa fii pregatit sa iesi din calea pentru alta persoana diferita individual sau plaseaza-le initial. Ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina in ciuda faptului ca esti intr-adevar epuizat sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa tratament chirurgical.

O conexiune cu toate 3 din cele de mai sus cu siguranta prospera. Dar daca orice unul dintre le lipseste, tu s-ar putea descoperi lucruri mai mult dificil. Asta nu inseamna implica ca nu poti ajunge acolo, dar acesta ar putea fi merita luand in considerare moduri ai poti concentra extra in ceea ce lipseste. Daca crezi ca s-ar putea necesita ajutor cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte diverse alte relatie abilitati notate pe aceasta pagina web - s-ar putea s-ar putea cum ar fi sa incerce Conexiune Coaching.

image